10 Aralık 2014 Çarşamba

Araç İçi Mobil Uygulamalar ve Bir Banka Örneği



Garanti Bankası Turkcell’in hayata geçirdiği ilk Akıllı Otomobil Platformu’nda yer alarak, İnternet bağlantısı sayesinde otomobilde hayatı kolaylaştıran servisler sunan bu platformun ilk ve tek finansal servis sağlayıcısı olmuştur. 

Bu uygulama ile Garanti Bankası, kullanıcılara; Anlık finansal bilgiler, Piyasa yorumları, en yakın ATM ve şube bulma, Tespit edilen lokasyona gidiş rotasını çizme gibi hizmetler sağlamaktadır.



Garanti Bankası’nın bağlantılı tüm cihazlarda yer alma stratejisi kapsamında Turkcell ile anlaşarak Akıllı Otomobil Platformunda yer alan Android tabanlı bu uygulaması, müşteriler için hayatı kolaylaştıran bir uygulama olmanın yanında, her yerde ve her zaman bankaya ulaşımı da mümkün kılmaktadır.



Şimdilik Subaru ve Volvo markalı otomobillerde bulunan Akıllı Otomobil Platformu’nun diğer otomobillerde kullanılması ile Garanti Bankası uygulaması da kullanılabilir olacaktır.

Hazırlayan: Semra Civan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba kıymetli okuyucularım,
Yorumları denetlemeden siteye koyamıyorum. Maalesef uygun olmayan içerikler paylaşan kullanıcılar oluyor ve bunun siteyi ziyaret eden insanları olumsuz etkilemesini istemiyorum. Vaktimin darlığından her zaman yorumlarınıza da yanıt veremiyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim.